Професионален опит

През 2013 година създадох фирма, която се занимава с езикови услуги. Първоначално фирмата се казваше ЕЗУС ЕООД. Името бе формирано от първите две срички на ЕЗикови УСлуги.

Мисля, че се получи добре, a и лесно се помнеше. След години на усърдна работа и стотици създадени книги фирмата смени името си и вече е позната като РЕДАКТОР.БГ ЕООД.

[powr-paypal-button id=0f6bacd0_1470845606517]
Работил съм и работя с различни издателства.

Те ми възлагат своите автори и заедно с тях подобряваме труда им. Първи навремето ми се довериха от издателство Славена и винаги остават първи в моите благодарности.

Последваха приятни проекти с издателствата БГкнига (Днес Фабрика за книги)SmallStations, Grifin, Ciela, Лъчезар Минчев, Еклиптик, Просвета,  Жануа’98, Прозорец, АМГ Публишинг, Хермес, Пергамент Прес, Хибрид Букс, ЕРОВЕ, АртПлюс, Кръгозор, Просвета, Парадокс, СкайПринт, АртПлюс и много други.

Работил съм и с много интересни съвременни български автори, като Радослав Гизгинджиев, Даян Шаер, Илко Германов, Чавдар Михов, Стефани Евгениева, Десислава Дюлгерян, Ралица Генчева, Хари Аничкин, Димитър Запрянов, София Папазова, Цветина Иванова, Димитър Никленов, Ирина Папанчева, Анна Кабанова, Людмил Боянов, Христо Мартинов, Габриела Баси, Станислав Енчев, Нина Гилар, Мартин Светославов – Мъци, Димитър Калайджиев, Йордан Карабинов и много автори, които тепърва ще стават известни.

Някои от книгите, по които съм работил, в страницата на ЧИТАНКА – БИБЛИОМАН.

Повече за моите проекти можете да видите в секцията ПОРТФОЛИО или в менюто Книжно портфолио.

Работата ми като редактор и коректор е винаги прецизна. Имам огромен опит в работата с текстове от поне 22 години, тъй като години наред работих като журналист, а поне 8 от тях прекарах в националната всекидневна преса. Имам огромен опит и от работата си в издателство “Просвета”.

Образованието ми на лингвист и журналист, кандидат-доктор по съвременен български език и докторант по философия, както и преподаването ми в СУ по практически български език, допълнително развиват постоянно езиковия ми усет и опит.

Като ваш редактор, аз, Васил Койнарев, създател и собственик на платформата REDAKTOR.BG, се стремя към съвършенство във всяка дума и изречение. Вярвам, че качествената редакция е ключът към успешния текст и е знак за висок професионализъм. Моята работа се гради върху принципите на прозрачност, внимание към детайла и непрекъснато усъвършенстване. Старая се да работя стъпка по стъпка с вас, за да направим Вашите текстове не само граматически безупречни, но и съдържателно богати и въздействащи. Стремя се да надхвърлям очакванията Ви, като предоставям персонализирано внимание към всеки проект, с което да отговоря на Вашите уникални нужди и цели.

ПИШЕТЕ МИ:

    Print Friendly, PDF & Email
    Искаш сайт? Започни с името! SUPERHOSTING.BG